суббота, 22 марта 2014 г.

Проміжні результати рейтингового змагання серед навчальних підрозділів Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка (станом на 22.03.14)


1.    Факультет педагогіки та психології – 715 балів.
2.    Факультет дошкільної та початкової освіти – 794 бали.
3.    Навчально-науковий інститут гуманітарної освіти – 455 балів.
4.    Факультет природничої та фізико-математичної освіти – 494 бали.
5.    Факультет технологічної та професійної освіти – 198 балів.
6.    Професійно-педагогічний коледж – 577 білів.



За три місяці до завершення змагання у сфері позанавчальної активності (громадська активність, культурно-масові заходи, спортивні змагання та інші виховні ініціативи) маємо трійку лідерів:
І місце – ФДПО
ІІ місце – ФПП
ІІІ місце – ППК


          Результати рейтингового змагання (позанавчальна активність студентів) будуть підведені Рейтинговою комісією університету до 20 червня поточного року та подані на розгляд ректору з метою остаточного затвердження на засіданні вченої ради (ректорату). Призери змагання будуть нагороджені адміністрацією університету. Офіційні результати – оголошені  на початку нового навчального року (спеціальна конференція).


         Відкритість та прозорість в університеті (самоврядна організаційна модель) – головна запорука свободи слова в громадському середовищі та можливості для повної самореалізації членів спільноти. Не втрачай свого шансу! Проявляй ініціативу, сприяй розвитку університету! 
  

Комментариев нет:

Отправить комментарий