четверг, 25 июня 2015 г.

«Літо. Канікули. Педагогічна практика і оздоровлення». Частина 3 (Глухів).

"Якщо спорт, то для всіх!"



Ми, студенти 4 курсу 43-М групи факультету природничої та фізико-математичної освіти ГНПУ ім. О. Довженка Шубина Марина Володимирівна і Романчук Олександр Іванович, проходили практику в Міському центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Наша практика проходила з 1.06 по 21.06.2015р. на дитячому майданчику, який знаходився за адресою: вул. Ціолковського, буд. 11. Тематика зміни – спортивно-оздоровчий літній майданчик.


За ці три тижні практики ми проводили з дітьми різноманітні активні (світлофор, вибивали, квач, хованки), спортивні (футбол, баскетбол, піонербол, бадмінтон, веселі естафети), розвиваючі (шахи, шашки, розгадування кросвордів і загадок), розважальні ігри (одинадцять, крокодил, різні карткові ігри) та конкурси (малюнки на асфальті, малюнки своїх майбутніх професій), створили на літньому майданчику справжній дружній колектив. За цей       час ми потоваришували з дітьми, краще зрозуміли суть роботи педагога-вихователя.


Під час проходження літньої практики ми отримали безцінний досвід спілкування з дітьми, а також багато позитивних емоцій та вражень. Діти також були задоволені та неодноразово виражали свою вдячність за нашу працю своїми словами та усмішками. 

(Авторський допис-звіт поданий Службою звязків з громадськістю ГНПУ)

Комментариев нет:

Отправить комментарий