четверг, 25 июня 2015 г.

«Літо. Канікули. Педагогічна практика і оздоровлення»


Тривають канікули. Числений загал наших студентів відбув на практику і вже подає звіти з яскравими враженнями та фотографіями. Цікаво? Тоді починаємо знайомство!
До вашої уваги серії авторських дописів від студентів-практикантів, які перебувають в оздоровчих таборах різних форм та місця положення. Важливо, що набутий за це літо досвід зіграє для кожного з учасників педагогічної практики важливу роль, бо через емпіричне випробування відкриє слабкі та сильні місця особистостей педагогів, які вже в недалекому майбутньому розпочнуть вільне плавання по морю-океану гуманітарно-соціальної сфери нашої країни з акцентом на освітянські орієнтири…
   
Отож, частина І:
Оздоровчий табір «Імені Ю.О. Гагаріна», І-а зміна 2015 рік
«Привіт з моря!»


ДОТ «Ім. Ю.О. Гагаріна» (м. Скадовськ) знаходиться у самої пляжної зони та має чотири одноповерхових стаціонарних корпуси на 250 місць. В корпусах затишні чисті спальні, розраховані на 4-10 осіб (в залежності від віку дитини).

У таборі також є :
 - спортивний майданчик;
  - ігровий майданчик – має 3 гірки (різні за висотою , відповідно до віку дітей),
гойдалки;
- літня естрада-кінотеатр;
- танцювальний майданчик;
- будинок школяра.
У закладі багато уваги приділяється тому, щоб кожен знайшов собі справу до душі, будь то спортивні змагання або заняття в групах по захопленням.


Кожен день в нашому таборі дітей чекає безліч цікавих справ. Це конкурсні та ігрові програми, концерти та фестивалі, тематичні дні, вікторини та ярмарки, дискотеки; перегляд кінофільмів; спортивні спартакіади та змагання, різні конкурси, тощо.


Також, протягом літа проходять тематичні зміни на космічну тематику, в рамках яких діти беруть участь у «космічних» квестах, міжгалактичних змаганнях, знайомляться з космосом та історією космонавтики. Кожну зміну до табору приїздить пересувний планетарій.


Відмінною підмогою в справі розвитку талантів і здібностей дітей  є гуртки, секції та студії. В таборі працюють: секції настільного тенісу, футболу, волейболу, вокальна, художня, хореографічна студії та студія радіожурналістики.


Крім того, нам вдалося побувати на організованих для дітей екскурсіях до біосферного заповіднику «Асканія-Нова» ім. Ф. С. Фальц-Фейна, який входить до списку природних заповідників світу; відвідування дельфінарію та аквапарку м. Скадовська. 


Ми вважаємо, що ця практика надає нам величезний досвід та задоволення про спілкуванні з дітьми.  Це чудовий спосіб для проведення спільного відпочинку.
Привіт від студентів-практикантів з Глухівського НПУ ім. О. Довженка!
Асмаковська К.І., Маслюк А.Є., Волкова Ю.В., Максименко К.М., Волков М.В, Бензик А.А., Мамедов І.Р., Гаврильченко Є.А.

Червень 2015 року

Подано 
Службою зв'язків 
з громадськістю ГНПУ

Комментариев нет:

Отправить комментарий