вторник, 25 сентября 2018 г.

«Прес-конференція: «Про підсумки п’ятого сезону рейтингового змагання в позанавчальній роботі»


               На зібранні студентського активу та рейтингової комісії університету (РКУ) 25 вересня 2018 року, яке традиційно претендує на статус «прес-конференції», оскільки має за мету поширити інформацію про успішність студентського колективу у сфері позанавчальної роботи і не лише в університеті, а й за його межами, відбулось підведення підсумків минулого змагального сезону 2017-2018 років.


         Змагання проведення в межах виховної платформи університету «Молодіжний актив «Гравітація» (МАГ), що об’єднує студентське самоврядування (організаційна структура), студентську профспілку та молодіжний центр виховного відділу. Місією об’єднання є створення умов для всебічного активізму студентства, поширення бренду університету, виконання головних функцій студентського самоврядування. 


                 З Концепції розвитку студентського самоврядування Глухівського НПУ ім. О. Довженка (2014 рік): «Студентське самоврядування не лише репрезентує студентську громаду свого вищого навчального закладу, а й покликане ефективно діяти у багатовекторному форматі: від захисту прав студентів до раціональної організації їхнього дозвілля».


        Розподіл призових місць в регулярній першості рейтингового змагання у 2017-2018 навчальному році серед підрозділів (позанавчальна студентська активність):
перше місце – професійно-педагогічний коледж (ППК);
друге місце – факультет  природничої та фізико-математичної освіти (ФПФМО) і факультет філології і історії (ФФІ);
третє місце – факультет педагогіки і психології (ФПП).


Перехідний кубок «Аристономія» за перемогу в щорічному змаганні  був переданий від факультету природничої і фізико-математичної освіти (ФПФМО) до професійно-педагогічного коледжу (ППК). Всі учасники були нагороджені грамотами, а трійка призерів – ще й солодкими подарунками (тортами) від студентської профспілки (голова – Савицька І.М.).



Комментариев нет:

Отправить комментарий