воскресенье, 1 января 2012 г.

Новий рік та залишки минулого...

Підібрати гарний подарунок для ближнього так само складно, як і красиво підібрати слова привітання. Я не знайшов нічого кращого, як закцентувати увагу на тому, що в новому році головне - реалізація мрій, бо не мріють лише ліниві та втрачені для суспільства особи. Щодо подарунку, то краще, ніж бокал для кави-гляссе годі й шукати! Навіює справжньою казкою десь в рамках давнішньої (і не реалізованої) мрії.
Про що не хотілось би говорити, так це про продовження дуелі. Дуелі не заради забави, а між життям та смертю. Безкомпромісність не прикрашає людей, скоріше - робить їх іграшками в руках Випадку, який у 56% трагічний...

На жаль, минулий рік став прикладом безглуздої політичної дуелі. З часів повстання декабристів людство не навчилось боротися з дуелями. І зрозуміло чому. В боротьбі за владу потрібний компроміс, аби сам процес не переростав у війну (громадянську) з чисельними жертвами. Соціальні дуелі – ознака відсутності демократичності в суспільстві. Маємо визрівати… Чого щиро бажаю нашій еліті!

Саме цього очікувати так хочеться від нового 2012 року. Немов би смаку старої і такої нової кави...

Комментариев нет:

Отправить комментарий