четверг, 8 августа 2013 г.

«Відлуння міжнародного зговору»


Жахіття, які не минають безслідно. Злочинці уникають покарання через награбований капітал. Гіпотеза. Проте чи підтверджується фактами?
До річниці трагедії міст Хіросіми та Нагасакі (Японія). Пам’ятаємо…

Для того, хто звик орієнтуватись виключно у традиційно-зрозумілих речах та явищах життя, їх суспільно прийнятих оцінках, буде достатньо складно уявити собі сутність фокусів, які час від часу змушують дивуватись, не довіряти та звинувачувати в порушенні прав людини, суспільної моралі, етичних норм тощо. Справа в тому, що факти є факти. Варто довіряти виключно доказам, а не сформованій роками ідеологічній платформі з багатьма історичними трюками, якими просто дурять довірливих та малоосвічених (не за рівнем освіти, а за рівнем інформованості) громадян планети Земля. На жаль, глобальна громадська думка поводить себе непередбачувано, навіть наївно і не хоче сприймати реалії, підтверджені фактами, вважаючи їх вигадками.
З нагоди чергової річниці бомбардувань американцями японських міст атомною зброєю, звертає на себе увагу стаття Костянтина Стогнія в газеті «За вільну Україну» № 18 від 16 травня 2013 року «Заговор «30-е апреля», розміщена на 12 сторінці «Страніца па-русскі».
Якби не сухі факти та свідчення багатьох впливових та авторитетних міжнародних експертів з числа юристів, журналістів, політиків тощо, то суть статті зводилась би до чергової гіпотези з розряду фентазі. Гітлер разом зі своєю жінкою Браун, Борманом та Мюллером успішно покинув палаючий Берлін і за тиждень опинився в Латинській Америці, дей помер у поважному віці. Вірити чи ні? Вірити, бо існують докази, які громадськість не побачить і не прийме ніколи. На то місць – в десятих роках ХХІ століття випливає показова справа звичайного наглядача з нацистського концтабору. Так, відповідальність за злочин не має бути нівельованою з плином часу для будь-кого з тих, хто брав участь у масовому знищенні людей під час Другої світової війни.  Однак, автор переконує, що «на основании «дела Демьянюка» приходится думать, что время от времени мировую общественность просто «подкармливают» успокоительными сообщениями о поимке нацистских преступников. На самом деле, передвижным цирком-шапито «Суд над украинцем Демьянюком» внимание общественности отвлекается от махровых нацистских преступников, которые живут под своими подлинными именами в странах Латинской Америки. В сытности, довольстве и со временем успокаиваются на чистеньком и аккуратном немецком кладбище.
Так уже упоминавшийся национал-социалист, летчик-ас Ганс Ульрих Рудель – единственный кавалер полного банта Рыцарского креста: с золотыми Дубовыми листьями, Мечами и Бриллиантами, будучи арестованным американцами, с 1948 года жил в Аргентине. Затем перебрался в Швейцарию. Умер в Розенхайме.
Тем, кто не понимает, почему американские (США, Мексики, Аргентины, Чили и т.д.) спецслужбы покрывают военных преступников (Второй мировой войны – В.Л.), должны представить себе, что нацистское достояние, эвакуированное из Германии, оценивается в $100 миллиардов в пересчете на современные доллары США. Вместе с тем, подлинная стоимость «мозгов» и ноу-хау, многократно превышает эту сумму. Напомню, что гитлеровцы были в шаге от создания атомной бомбы, когда пал Берлин. По производственному плану Гитлер намеревался применить атомное оружие в начале августа 1945 года. И план был реализован! Только бомбу сбросили  не германцы на СССР, а американцы на Японию. По сути, атомные бомбы, примененные 6 и 9 августа 1945 года вооруженными силами США, были трофейными – немецкими. Если спецслужбы принялись бы перехватывать всех эвакуированных ОДЕССой нацистов, то деньги ушли бы в тень; ценные технические разработки исчезли бы; специалисты переместились бы в Африку, как Лени Рифеншталь. Для американских государств – все это было невыгодно и даже разорительно…».
А чи не в цих 100 мільярдах доларів США причина піднесення Японії та Південної Кореї, а згодом і комуністичного Китаю, який відійшов від ортодоксальної комуністичної політики? Ніколи і ніхто про це не розповість. Громадськості – виключно «об’їдки з барського столу». Закони Всесвіту діють таким чином….

Комментариев нет:

Отправить комментарий