понедельник, 17 февраля 2014 г.

Школа репортерів-студентів: «Право на пенсію як складова прав людини»

До вашої уваги репортаж про відкритий позанавчальний захід, який провдено на факультеті дошкільної і початкової освіти. Свою спробу відчути себе в ролі репортера робить студентка ІІ курсу Олександра Костирко.


"11 лютого 2014року на базі факультету дошкільної та початкової освіти Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка відбулася відкрита лекція (кураторська виховна година), яку провела начальник Глухівського міськрайонного управління Пенсійного фонду України Козубова С.М. 


Світлана Миколаївна ознайомила присутніх з ходом пенсійної реформи, про її роль. Особливу увагу вона приділила питанню підвищення пенсійного віку для жінок до 60 років, акцентувавши увагу на те, що пенсійний вік збільшується поетапно, також доповідач підкреслила, що зріс і обов’язковий страховий стаж для нарахування пенсій-для жінок до 30 років, а для чоловіків-до 35. Тому про набуття трудового стажу слід дбати уже зараз.



Після лекції Світлана Миколаївна відповіла на питання студентів, особливо зацікавило студентів питання, чи входить навчання у виші до трудового стажу". 

Використані фотографії з архіву "Школи слова". На фото - начальник відділеня  Пенсійного фонду Світлана Корзубова. Під час лекційного заняття. 

1 комментарий:

  1. Відповідь на останнє запитання репортажу збережено в таємниці ;)

    ОтветитьУдалить