четверг, 13 февраля 2020 г.

Столовий етикет. Урок 3.


Тема: Столовий етикет. Правила поведінки під час їжі. Сигнали столовими приборами.

Щоб комфортно себе відчувати у кафе чи ресторані, просто необхідно знати столовий етикет. А щоб не залишитись голодним – корисно розуміти мову столових приборів. Розмістити виделку та ніж можна таким чином, що це сигналізуватиме про закінчення трапези, про очікування іншої страви або про прохання принести книгу скарг. Щоб не потрапити в таку ситуацію, пропонуємо вам зрозуміти, про що ж говорять ніж та виделка.


Для ознайомлення зі "столовими сигналами" (у вигляді композицій виделки і столового ножа на тарілці) радимо перейти за посиланням: 
Вся ця символіка дуже нагадує сигнали з тактичної підготовки і саме це дає нам можливість використовувати столовий етикет усвідомлено, як той, що додає до розуміння і взаємодії заради досягнення мети. А отже - є корисним з точки зору формування комунікативної компетентності людини (в т.ч. віком від 14 до 17 років).   

Комментариев нет:

Отправить комментарий