понедельник, 1 марта 2021 г.

Результати Стройового рейтингу в ліцеї (грудень, січень-лютий).

 


        Стройовий рейтинг ліцею є проявом дотримання вимог стройової дисципліни (наявність у строю особового складу), що визначається у процесі ранкового стройового розводу (щоденний ритуал, який проводиться у встановлений спосіб згідно розпорядку дня у ліцеї-інтернаті). Критерії та вимоги можуть з часом ускладнюватись в залежності від рівня підготовленості суб’єктів і об’єктів змагального процесу.

         Нагадую, що на початку тижня кожен взвод отримує 100 балів (стартовий потенціал). За результатами проведення перевірки наявності особового складу у строю (під час ранкового стройового розводу в ліцеї-інтернаті) уповноважені особи (командир взводу, заступник командира взводу або командир відділення, що виконує обов’язки заступника командира взводу) подають стройову записку (встановленого зразка), в якій зазначається кількість відсутніх ліцеїстів/ліцеїсток взводу. Зазначена кількість сумується до 100 з від’ємним показником (фактично – віднімається на цифру, яка є показником кількості відсутніх ліцеїстів на розводі). В кінці тижня (п’ятниця або останній робочий/навчальний день перед святковими на тижні) встановлюється старшим офіцером результат перебігу змагання за тиждень. Підсумок підводиться за місяць, оголошується на лінійці у понеділок  або у інший спосіб, визначений єдинональником ліцею-інтернату (директором).

         В кінці семестру і навчального року визначається найбільш дисциплінований підрозділ (взвод) ліцею-інтернату за результатами змагання (сумарний    бал за місяці змагання протягом двох семестрів навчального року; вересень – травень, включно). Переможцю вручається Кубок «Аристономія» (перехідний) та проводиться заохочення колективу у встановлений педрадою ліцею-інтернату спосіб (виїзний формат з пізнавальною програмою до 5-7 днів).

         Результати Стройового рейтингу за грудень 2020 року:

1 взвод (7-а клас) – 198 балів (ІV місце).

2 взвод (8-а клас) – 219 балів (ІІІ місце).

3 взвод (9-а клас) – 221 бал (ІІ місце).

4 взвод (10-а клас) – 300 балів (I місце).

5 взвод (11 клас) – 192 бали (V  місце).


Результати Стройового рейтингу за січень-лютий 2021 року:

1 взвод (7-а клас) – 282 бали (IІІ місце).

2 взвод (8-а клас) – 280 балів (ІІ місце).

3 взвод (9-а клас) – 266 балів (ІV місце).

4 взвод (10-а клас) – 390 балів (I місце).

5 взвод (11 клас) – 251 бал (V  місце).

         Перемогу у січні-лютому знову здобув 4 навчальний взвод (командир – офіцер-вихователь Кайдаш О.О.).

Від дисципліни одиниць особового складу взводів до дисципліни підрозділів і ліцею в цілому. Рівняння на кращих!

                                                    


Комментариев нет:

Отправить комментарий