вторник, 30 декабря 2014 г.

Про нашого студентського ректора

Олег Сергійович Панченко народився в м. Шостка 03.08.1994 р. До університету вступив у 2012 році. Навчається в навчально-науковому інституті гуманітарної освіти (філологія, англійська мова) Глухівського національного педагогічного університету імені О. Довженка, студент-третьокурсник.


З першого курсу проявив себе як активний студент, здатний запропонувати ініціативу та створити реальні умови для її реалізації. Член студентського  парламенту університету з 2013 року. Активний учасник молодіжного проекту «Глухівський обрій: дебатний університет молодіжної активності» (ДУМА), член дебатного клубу, другий призер Чемпіонату Сумської області з дебатів (березень 2014 року).



Постійний учасник організаційно-навчальних заходів студентського самоврядування університетського, обласного на всеукраїнського рівнів. З вересня по грудень 2014 року – виконував обов’язки студентського ректора. Ініціював створення проекту «Конкурс студентських ініціатив» з можливістю отримати мікро-грант від студентського самоврядування для реалізації заходу/акції суспільно-корисного спрямування. Публічно взяв на себе відповідальність за реалізацію проекту протягом І півріччя 2015 року (конференція студентського колективу від 16.12.14).


Олег добре навчається та має зразкову поведінку, користується авторитетом серед студентства, що було доведено як під час студентської конференції 29 жовтня 2014 року, на якій Панченко та актив студентського парламенту презентували Положення про органи студентського самоврядування університету та Концепцію розвитку ОССУ (одноголосно затверджено конференцією, що є фактом легалізації органів студентського самоврядування, до якого йшли в університеті протягом трьох років), так і під час виборів студентського ректора 16 грудня 2014 року, на яких програма, підготовлена Олегом, дозволила йому перемогти в чесній конкурентній боротьбі.



Бути студентським ректором – велика відповідальність і всі добрі слова про Олега нині є певною мірою авансом, бо попереду – цілий рік, протягом якого Олег Панченко, студентський ректор Глухівського НПУ ім. О. Довженка,  має довести здатність переконувати та бути дієвим лідером! Важливо, що на цьому нелегкому шляху є кому допомагати, бо активне студентство і студентський парламент – справжня команда, а адміністрація універистету – доброзичливий та вимогливий наставник. 
  

Бажаємо успіхів та корисного служіння студентській громаді університету!

Комментариев нет:

Отправить комментарий